GreenUp – Opreste schimbarile climatice!

2

Picture © Liz Orfao / Attribution-ShareAlike / 2007-01-07 05:40:23

Deoarece majoritatea rezoluțiilor de anul nou sunt abandonate până la data de 15 Ianuarie, noi am hotărât sa facem publice rezoluțiile pe 2015 după aceasta data pentru a fi siguri ca le vom îndeplini.

Probabil știți deja ca anul 2014 a fost cel mai călduros de până acum, și nu în sensul bun al cuvântului, de aceea telul nostru pe 2015 e sa prevenim ca anii ce urmează sa fie și mai rai. Si cum orice schimbare începe cu noi, ne propunem sa facem asta prin a incuraja schimbarea mediului în care locuim.

In articolul ‚Global Warning‘ veți găsi mai multe detalii legate de schimbările climatice din ultimii ani. Anul acesta ne propunem sa luptam împotriva acestor schimbări pe doua fronturi:

-reducerea emisiilor de carbon prin utilizarea eficienta a energiei și folosirea surselor de energie regenerabila.

– reducerea cantității de dioxid de carbon din aer prin imbunătătirea spatiilor verzi.

Pentru ca este o sarcina extreme de importanta avem nevoie de ajutorul dumneavoastră. Dacă sunteți pasionat de ecologie și vreți sa ii inspirați și pe alții să ducă un trai sănătos în armonie cu natura, dacă aveți idei frumoase, mult entuziasm și o jumătate de ora libera pe care vreți să o folosiți pentru a face planeta putin mai frumoasa pentru voi și generațiile viitoare, scrieți-ne la reconstrucromania@gmail.com. Toate ideile sunt bine venite.

In acest articol ne vom axa pe direcțiile principale pentru imbunatatirea spatiilor verzi. Ne propune sa creem doua broșuri cu instrucțiuni pas cu pas pentru doua direcții principale:

GreenUp Apartamente:

*Pereți verzi

*Cum creștem legume și fructe în apartament

*Sisteme de irigație sustenabile si automatizate

*Cum sa folosim deșeurile alimentare pentru a produce mâncare

GreenUp Casa si Gradina:

*Cum sa crești o mica pădure în spatele casei.

*Cum sa te folosești la maxim de spațiul pe care îl ai și cum sa crești producția de alimente

*Metode de irigație sustenabile

*Acoperișuri verzi

Dacă aveți idei, informații sau sugestii legate de aceste subiecte alăturați-va proiectului nostru trimițănd un email la reconstrucromania@gmail.com . Si pentru ca ne dorim sa va cunoaștem mai bine scrieți-ne câteva rânduri despre pasiunile dumneavoastră și ceea ce va motivează sa faceți o schimbare. Mai jos veți găsi și câteva surse de inspirație.

Un an verde va doresc.

F.M.B.

http://www.diyncrafts.com/5350/home/40-genius-space-savvy-small-garden-ideas-solution http://en.wikipedia.org/wiki/Green_wall https://reconstructromania.wordpress.com/2013/01/07/the-green-roof/

http://www.apartmenttherapy.com/happier-houseplants-how-to-keep-indoor-plants-healthy-apartment-therapys-home-remedies-217100

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *